Een gelukkig, gezond en voorspoedig 2023!

We naderen alweer het einde van het jaar.

Gelukkig kan ik met dankbaarheid terugkijken op 2022. Het was niet altijd makkelijk, maar uiteindelijk heb ik zowel privé als zakelijk mijn doelen mogen bereiken en de doelen van 2023 staan alweer klaar. Het houdt mij van de straat zullen we maar zeggen 😉.

Het leven is bijna nooit eenvoudig, ondanks ons streven daarnaar. Wellicht dat de boeddistische monniken gelijk hebben. Heb niets, en verlang naar niets en probeer het hoogste spirituele doel te bereiken wat je uiteindelijk door gewoon heel bewust te “zijn” zult bereiken.

Maar goed, ik vind het behalve mijn spirituele speurtochten toch ook heel leuk om met dingen bezig te zijn, dus mijn weg naar het summum van spirituele eenheid zal nog wel even duren 😊

Je hebt nu eenmaal de keuze uit het leven te halen wat  gezien je individuele omstandigheden mogelijk is. En ik heb nog een hoop te doen of dat nu is als vader van drie prachtige dochters, partner van mijn vriendin, zoon van mijn ouders, vriend, kennis of jurist en ondernemer.

Belangrijk is eerst te weten wát je wilt,  het te visualiseren, daarna een plan te maken om dat doel te bereiken en er dan constant en gestaag aan te werken. Wij creëren onze eigen werkelijkheid en zijn voor het grootste deel zélf verantwoordelijk voor wat we meemaken in ons leven.

Een Spaanse kerst/nieuwjaarswens die ik deze dagen ontving, vind ik hier mooi op aansluiten en wil ik jullie ook allemaal toewensen. Uiteraard ook namens mijn fantastiche team bij SMLT:

Onze wens is….dat alles wat tot je komt, beter moge zijn dan wat je zocht, langer duurt dan je hoopte en het je gelukkiger moge maken dan je je had voorgesteld.

Een gelukkig, gezond en voorspoedig 2023!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Een vrijblijvend adviesgesprek of een (skype-of bel)afspraak maken met een juridisch adviseur van SMLT?
Het kan allemaal in uw eigen taal!